Vakantiehuis Lochem

Ervaringen

Gemiddelde score
7.9
Aantal recensies
63
Algemene Indruk
7.9
Inrichting en staat van de faciliteiten
7.7
Ligging
8.1
Hygiene
7.4
Prijs Kwaliteit
8.0
Vriendelijkheid en Service verhuurder
8.4

Laatste recensies

Gatha Kerssens - (11-03-2024)
7.4
Toen we aan kwamen en koffie wilden zetten, zat er nog koffie en een beschimmelde filter in het apparaat. De receptie heeft het opgelost, nadat we het apparaat daar hadden gebracht. Netjes. 2 aardappelschilmesjes waren zo gevaarlijk, die hebben we weggegooid!! Een van de bedden van kamer 1 had een doorgezakte poot aan de achterkant. Mijn schoondochter heeft er 's avonds een koelbox ondergezet en de mannen hebben de volgende dag het bed omgewisseld van kamer 4. Daar staat hij nu en bij binnenkomst zie je al meteen welk bed het is. Verder was het een heerlijk huis met een grote eettafel en alles was aanwezig. We konden lekker buiten zitten. Bij aankomst scheen de zon. We hebben de tuintafel schoongemaakt en het terras aangeveegd en het feest kon beginnen. Heerlijk genoten, hartelijk dank. Groeten Gatha Kerssens en familie.
A. Kuit (242) - (30-12-2023)
7.6
We hebben een heerlijke week gehad. We waren met 9 personen en dan zijn de woonkamer en de keuken best wel klein. Verder een prima huisje. Top!👌
Jacqueline Prins - Gerritzen - (13-11-2023)
7.8
Inrichting van de woon en slaapkamer is prima. Fijne bedden. De keuken is zeer compleet. Badkamers mogen een betere afzuiging ivm schimmelvorming. Slaapkamer 4 rook muf door het vocht. Maar we hebben een fijn verblijf en weekend gehad.
R. van Kuil - (09-10-2023)
8.2
We hebben een heerlijk verblijf gehad in de ruime accommodatie. Mooie wandelingen gemaakt in de omgeving en heerlijk gegeten in de bistro. Al met al een heel gezellig samenzijn met de familie in een mooie omgeving waar van alles te doen is.