nederlands english

Vakantiehuis Lochem

Gastenboek

Datum: 2016-05-13
Naam: Marianne van Toor

Prettig huis voor grotere groep vanwege zijn 4 slaapkamers met badkamers. Ieder kan zijn gang gaan zonder elkaar in de weg te lopen. Van alle gemakken voorzien. Eenvoudig maar doeltreffend ingericht. Het huis ligt op een ruim opgezet bungalowpark waarvan de entree en het middendeel grondig aangepakt moeten worden. Hier heb je tijdens het verblijf echter geen last van. Bosachtige omgeving. In de ochtend en namiddag zon op het achterterras (bij verblijf in mei). Kamer is door kleine ramen en overhangend dak aan de donkere kant. Wij hadden het geluk een zomerse week te treffen, dus prima week gehad. Aanrader!
Datum: 2016-04-10
Naam: Marjan Schaap

Gezellig weekend met vriendinnen. Heerlijk bed en lekkere douche. Op zaterdag met het OV naar Zutphen, was een puzzel op zich. Ook de buschauffeur kon ons niet goed van dienst zijn, maar daardoor wel een lekker ijsje in Laren gegeten.
Datum: 2016-03-17
Naam: Janny Feenstra

Wij hebben voor de derde keer een goed weekend in het vakantiehuisje in Lochem gehad. Vanaf de eerste moment van huur, hebben wij genoten van jullie vakantiehuis (drie jaar terug). Ook dit jaar weer. Het was dit weekend zeer rustig op het park. En we troffen overdag fijn weer om naar buiten te gaan. Misschien tot een volgend jaar.
Datum: 2016-01-18
Naam: Familie Stekelenburg

We hebben heerlijk genoten van de chocolade, bedankt. We waren met 8 personen in het huis, waaronder 1 kind van 6 jaar. Ze was helemaal verliefd op het stapelbed. Nu wil ze er thuis ook wel eentje hebben. We hebben dit weekend gewandeld over het Kabouterpad en Molenplateaupad in Ruurlo. We hadden een prachtige wandeling door de vers gevallen sneeuw. Wat een geluk ! Open haard is ook prima gebruikt, heerlijk warm. Het was gezellig.
Datum: 2016-01-12
Naam: Annemiek Verlinde-Rijksen

Met 8 broers en zussen een geweldig fijn weekend gehad in Vakantiehuis Lochem. Prima bedden (dikke matrassen) en geweldig luxe dat iedere slaapkamer zijn eigen badkamer en wc heeft. Openhaard was in het begin wat moeilijk te stoken omdat de schoorsteen laag is en nog erg koud. Maar de 2 overige avonden ging dat prima. Een aanrader dus...
Datum: 2015-11-18
Naam: Maartje Rondeboom

Dit huisje op Ruighenrode was een ideale basis om bezoeken af te leggen en familie te ontvangen. Alles werkte, een stevige douche, een gezellig vuur. Ontvangstpakket van wijn en chocola, een aardige geste; dank daarvoor. Zal anderen aanmoedigen ook eens te komen.
Datum: 2015-11-02
Naam: Fam. Plantinga

We hebben genoten van het ideale huisje voor ons gezelschap: Moeder van 90 met haar 3 zoons en aanhang (we hebben niet hoeven vechten om naar de WC te gaan). Een prachtige omgeving, vooral met zon en de bomen in alle denkbare herfstkleuren! Voor herhaling vatbaar !
Datum: 2015-10-11
Naam: De 8 van Utrecht

Mooi huisje, goed geïsoleerd. Bedankt voor de wijn en chocolade.
Datum: 2015-08-20
Naam: familie Kemna

Dank je wel voor de wijn en chocola. Hebben ons met 7 personen (2 gezinnen met grote kinderen) prima vermaakt; boottochtje op de Berkel ging niet door, water stond te hoog. Park hier is erg rustig. Weinig zon, misschien een zitje aan de voorkant. Sorry, we hebben de matrassen meegenomen, bedden liggen heel lekker.
Datum: 2015-08-07
Naam: Ruud Feld

Met veel plezier hebben wij het lange weekend ingaande 17 juli in Lochem boven beleven. Zowel de locatie als de omgeving zijn ons prima bevallen. Bedankt daarvoor.
Datum: 2015-07-31
Naam: fam. Stegeman-Janson

Met 4 personen (vader. moeder, 2 volwassen zonen van 18 en 21) hier een week verbleven en genoten. Allen een eigen slaap- en badkamer was ideaal. De bedden zijn fantastisch ! Het weer viel een beetje tegen maar ook in huis ons prima vermaakt met internet, TV en spelletjes. Erg leuke ontvangst met wijn en chocola.
Datum: 2015-07-28
Naam: Jaap Haasnoot

Wij hadden een heel prettig verblijf in het vakantiehuis in Lochem. Het huisje was heel prima en we hadden mooi weer. Het is een rustige plek en vooral geschikt om te wandelen en te fietsen.